Huis, tuin en keuken nieuws

Mulder ontruimingen – ontruimen

Stel u woont in de randstad en uw huurwoning, koopwoning, bedrijfspand, seniorenwoning en/of zorgkamer moet worden ontruimt. U weet niet waar u moet beginnen dus stelt u het maar uit. Maar ja, met uitstellen komt u er niet. Wij, Mulder Ontruimingen, staan voor u klaar!
Mulder Ontruimingen zijn professionals die met respect de opdracht voor u uitvoeren. De spullen krijgen zoveel mogelijk een herbestemming via goede doelen waarmee wij samenwerken. De niet bruikbare spullen zullen wij voor u afvoeren bij de gemeente.

 

Hoe gaat het in z’n werk?

Wanneer u graag wilt dat wij voor u aan de ontruiming gaan beginnen, komen wij eerst persoonlijk bij u langs. We kunnen op deze manier zien wat er moet gebeuren en vertellen hoe wij hiermee aan de slag gaan. Doordat wij bij u persoonlijk langs komen kunt u ook zien wie er voor u aan de slag gaan, we hopen hiermee vertrouwen te scheppen. Na de offerte-afspraak worden alle details van de ontruiming schriftelijk of per mail aan u bevestigd. Dit is fijn wanneer u alles nog eens rustig wilt doorlezen. Zodra er akkoord is gegeven gaan wij voor u aan de slag op de afgesproken datum. Wanneer alles is ontruimt komen wij nog op afspraak bij u langs om nog eens te kijken of alles is goed gegaan. Daarna hoeft u alleen nog de sleutels in te leveren bij de woningbouw van uw woning bijvoorbeeld!

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button