Automotive-Autobedrijven autonieuwsVakantie

Waarom de towbox een geweldig alternatief kan zijn voor de dakkoffer

Het nemen van een dakkoffer kan nogal een grote beslissing zijn, het is veel werk om een dak drager om op de auto te bevestigen en ze zijn ook niet bepaald goedkoop. Een goed alternatief hiervoor kan de towbox zijn, maar ook car bags zijn een goede optie.

Wanneer je al een trekhaak hebt

Wanneer je al een dak drager op de auto had dan kun je wellicht beter voor de dakkoffer kiezen, maar wanneer dit niet het geval is, en vooral als je wel al een trekhaak hebt, dan kun je beter voor de towbox kiezen. Een towbox zet je namelijk op de trekhaak, en het is dus niet heel moeilijk om een towbox te bevestigen wanneer je al een trekhaak hebt. Wanneer je geen van beide hebt, en deze ook geen wil bevestigen, zijn de car bags misschien een beter idee.

Je hebt al een dakkoffer

Wanneer je al een dakkoffer hebt, en je hebt hier nog niet genoeg ruimte aan, dan kun je nog een towbox op de trekhaak passen. Hierdoor heb je nog meer ruimte op en achter de auto om bagage kwijt te kunnen. Wat erg handig kan zijn als je voor een lange tijd met een groot gezelschap op vakantie gaat.

Je hebt niet ontzettend veel ruimte nodig

Over het algemeen levert een towbox minder ruimte dan een dakkoffer, en is toch wat makkelijker te plaatsen. Wanneer je dus niet zoveel ruimte nodig hebt kan het ideaal zijn om enkel een towbox op de trekhaak te plaatsen en hier genoeg ruimte aan te hebben. Bovendien kun je een stuk beter bij een towbox en is het inladen en uitladen dus ook een stuk makkelijker.

Zoals je ziet kan een towbox, of wellicht car bags, een goede oplossing zijn voor het probleem van ruimtegebrek in de auto. Het ligt maar net aan de situatie wat de ideale oplossing voor jou is, kijk vooral goed naar de opties om erachter te komen wat het beste bij jouw past.

Wil je meer zakelijke blog lezen, bekijk onze alle blogs pagina.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check Also
Close
Back to top button