Huis, tuin en keuken nieuws

Waarom zou je verhuisdozen gaan vergelijken?

Verhuizen is altijd spannend, want er komt zoveel bij kijken: hypotheek regelen, je ideale huis vinden, je oude huis verkopen… Je kan makkelijk iets over het hoofd zien, bijvoorbeeld verhuisdozen kopen. Dan maar gewoon naar de bouwmarkt om een stapeltje verhuisdozen te halen. Veel verschil zit er toch niet tussen al die dozen?

 

De ene doos is de andere niet

Maar nee, er zit best wat verschil tussen de verhuisdozen van verschillende leveranciers. Het is daarom heel slim om vooraf de uit te zoeken wat je precies nodig hebt. Elke doos heeft weer andere eigenschappen en een andere kwaliteit, bijvoorbeeld wat betreft het maximale gewicht dat erin kan. De prijs van de verschillende dozen varieert natuurlijk ook. Je kan online goed vergelijken wat de beste verhuisdozen zijn voor jouw spullen, en hoeveel je er nodig hebt.

 

Verhuisdozen van de Action

Een van de aanbieders van verhuisdozen is de Action. Deze verhuisdozen zijn altijd lekker goedkoop, in tegenstelling tot die van andere aanbieders. Ze zijn wel wat minder stevig dan andere merken, dus je moet er goed op letten dat je niet teveel zware spullen in één doos bij elkaar stopt. Maar omdat de verhuisdozen van Action zo goedkoop zijn, kan je er gerust wat meer kopen en die wat minder vol doen. Ook is het assortiment aan hulpmiddelen (tape, stickers en dergelijke) wat minder uitgebreid dan bij andere winkels. Maar dat is niet zo erg: de dozen klikken vanzelf in elkaar, dus tape is niet nodig, en met een zwarte stift kun je erop schrijven wat erin zit.

 

Het is dus zeker de moeite waard om even uit te zoeken welke verhuisdozen je gaat kopen. Voor een groot huis met veel boeken heb je vooral stevige verhuisdozen nodig. Heb je weinig spullen en wil je vooral goedkoop verhuizen, dan zit je goed bij Action. Van tevoren kan je dus makkelijk uitzoeken wat je precies nodig hebt voor jouw spullen, zodat je nooit te veel of te weinig verhuisdozen hebt!

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button